יום עיון מקצועי: השינויים בטופסי 1301 ו־1214 לשנת 2025

לקראת עונת הדוחות, חשוב להכיר את השינויים בטופסי 1301 ו־1214 לשנת 2025. ביום עיון מקצועי וממוקד עם רו"ח שלמה הררי, מצוות מומחי כל מס, נעבור על החידושים בטפסים, השדות החדשים, אופן המילוי והדגשים החשובים להגשה נכונה בשנת 2026.

הוובינר פתוח ללקוחות חשבים 360 בלבד

תאריך
יום חמישי 28.05.26
שעה
10:00-12:00
מיקום
Zoom
מחיר
ללא עלות - ללקוחות חשבים 360
shlomo-harari
רו"ח שלמה הררי

עוד קורסים מעניינים

מגוון תאריכים לבחירתכם

השתלמות חשבי שכר בכירים מוסמכים – 2026

ההשתלמות השנתית של מכללת חשבים והיחידה ללימודי תעודה והמשך של הקריה האקדמית אונו, השילוב המוביל בישראל חשבי שכר, מזמינים אתכם להשתלמויות מקצועיות עם מיטב המרצים בתחום! לבחירתכם, בזום/פרונטלי בפריסה ארצית.
20.05.26

איך מנהלים הוצאות עובדים בלי ניירת, בלי אקסלים ובלי טעויות

expense360 מרכזת את כל תהליך ניהול הוצאות העובדים במקום אחד: העובד סורק את הקבלה מהנייד, המערכת מזהה את פרטי ההוצאה, המנהל מאשר, והנתונים מתועדים בצורה מסודרת להמשך טיפול חשבונאי.

בוובינר הקרוב נדגים איך המערכת עובדת בפועל, למי היא מתאימה, ואיך היא יכולה לחסוך זמן, לצמצם טעויות ולשפר את הבקרה על הוצאות העובדים בארגון.

 

16.6+21.6

כלי AI למנהלי חשבונות וחשבי שכר

סדנה פרקטית למנהלות חשבונות ולחשבות שכר על שימוש בבינה מלאכותית בעבודה היומיומית. במהלך שני מפגשים נלמד כיצד כלי AI יכולים לסייע בניסוח מסמכים מקצועיים, בדיקת נתונים, ניתוח מסמכים, חיפוש מידע מקצועי וביצוע בקרות. הסדנה משלבת היכרות עם כלי הבינה המלאכותית המרכזיים לצד תרגול יישומי בעולמות הנהלת החשבונות והשכר, כולל עבודה עם נתונים, מסמכים וטפסים, ניתוח מקרי עובדים והשוואות נתונים בין תקופות.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles