וובינר: זכויות עובדים עקב מבצע "שאגת הארי"

על הקורס

האירוע הסתיים – נעדכן על תאריכים חדשים

מעסיקים, חשבי שכר ואנשי משאבי אנוש יקרים,
אנחנו יודעים שבימים אלו אתם מתמודדים עם הרבה מאוד שאלות ודילמות: מי מוגדר עובד חיוני? האם ניתן לחייב הגעה לעבודה? מה עושים כשעובד לא מגיע? האם מותר לפטר? ואיך מתנהלים עם עבודה מהבית בתקופת חירום?

אנחנו כאן בשבילכם עם וובינר מבצעי וממוקד, שמטרתו לעשות סדר בהנחיות ובהוראות החלות בתקופה זו ולתת לכם כלים פרקטיים לפעולה נכונה בזמן אמת.

שימו לב – הרשמה בקישור –

 https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_6eVscr-ZTSGQ1QC8PnkZmA

 

 

תאריך
05.03.26
שעה
11:00-11:45
מיקום
Zoom
מחיר
ללא עלות
פזית לוי
עו"ד פזית לוי

עוד קורסים מעניינים

מגוון תאריכים לבחירתכם

השתלמות חשבי שכר בכירים מוסמכים – 2026

ההשתלמות השנתית של מכללת חשבים והיחידה ללימודי תעודה והמשך של הקריה האקדמית אונו, השילוב המוביל בישראל חשבי שכר, מזמינים אתכם להשתלמויות מקצועיות עם מיטב המרצים בתחום! לבחירתכם, בזום/פרונטלי בפריסה ארצית.
15.4+19.4

כלי AI למנהלי חשבונות וחשבי שכר

סדנה פרקטית למנהלות חשבונות ולחשבות שכר על שימוש בבינה מלאכותית בעבודה היומיומית. במהלך שני מפגשים נלמד כיצד כלי AI יכולים לסייע בניסוח מסמכים מקצועיים, בדיקת נתונים, ניתוח מסמכים, חיפוש מידע מקצועי וביצוע בקרות. הסדנה משלבת היכרות עם כלי הבינה המלאכותית המרכזיים לצד תרגול יישומי בעולמות הנהלת החשבונות והשכר, כולל עבודה עם נתונים, מסמכים וטפסים, ניתוח מקרי עובדים והשוואות נתונים בין תקופות.

13.04.26

יום עיון – פרישה מדומה

יום העיון “פרישה מדומה” עוסק בתופעה שבה עובדים מגיעים לגיל הפרישה החוקי אך ממשיכים לעבוד ובמקביל מבקשים להתחיל לקבל קצבה פטורה ממס ולעיתים גם להשתמש בכספי הפיצויים. מצב זה מחייב מעסיקים, חשבי שכר ויועצים פנסיוניים לקבל החלטות מקצועיות בעלות השלכות מיסוי ותפעול. במפגש נלמד מהי פרישה מדומה, כיצד נערכים לבקשות עובדים, אופן הדיווח בטופס 161, מתי למשוך קצבה ומתי לדחותה וכיצד מבצעים קיבוע זכויות נכון.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles